Часто задаваемые вопросы
Получите ответы на все вопросы
К сожалению, нам не удалось найти это место на карте

Amazing Villa in Thisted Municipality (15 guests)

Вилла, Жильё полностью - Agger, Дания

ID 501270

Описание

 • Доступные переводы:
House "Agger". 2 km from the sea. For shared use: swimming pool (above ground) (01.01.-31.12.). Barbecue. In the house: with TV, WiFi, sauna, spa area, billiard table, washing machine, tumble dryer. Grocery 800 m, restaurant 500 m. Children's playground X m. 06-room house 311 m2 with Scandinavian wood stove, hand-basin, TV, CD-player, hi-fi system and DVD. Kitchen (4 hot plates, dishwasher, microwave, freezer, electric coffee machine). 3 bathrooms, 3 showers. Forced-air heating. Barbecue. View of the sea. Facilities: washing machine, dryer, sauna, children's high chair, baby cot. Internet (WiFi). Maximum 2 pets/ dogs allowed. More information by the provider: Dette aktivitets/poolsommerhus er beliggende på en 3500 m2 stor naturgrund tæt på Kastet å, Flade Sø, Limfjorden og ca. 2 km fra det brusende Vesterhav. Hele området byder på gode fiskemuligheder. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Sommerhuset er indrettet til 15 personer og tilbyder ikke mindre end 311 m2 hvor store og små kan boltre sig eller slappe af. Sommerhuset er gennemgribende renoveret i 2013.

Huset omdrejningspunkt er utvivlsomt poolrummet, der med den 18 m2 store pool og spabadet kan danne rammen om mange timers hygge. Stueetagen er indrettet med stor stue, hvor der er god spiseplads til alle. Stuen er kombineret med køkkenet, som er velindrettet med bl.a. keramisk komfur, mikroovn, opvaskemaskine, stort køle/svaleskab og separat skabsfryser. Stuen er indrettet med komfortable møbler og hyggelig brændeovn til en kølig sommeraften eller en efterårsaften med regn og rusk. Der er fladskærms-tv med kabel-tv med mange kanaler, herunder DR1 og TV2. Der er desuden parabol, så det er muligt at modtage mange tyske programmer. Der er desuden ekstra tv.

I stueplan er der 2 gode soverum. Det ene med dobbeltseng samt en enkeltseng. Det andet med dobbeltseng og 2 enkeltsenge. På 1. sal er der 3 soverum. To med dobbeltseng og et med 3 enkeltsenge. Derudover er der en soveplads i alkoven. Huset har ikke mindre end 3 badeværelser. Det ene er i forbindelsen med stuen, er indrettet med toilet, håndvask, bruseniche ogbehagelig gulvvarme. Der er fra badeværelset direkte adgang til husets sauna, hvor I kan blive gennemvarmet efter en lang travetur i områdets flotte natur. Et badeværelse er i forbindelse med poolafdelingen og er indrettet med toilet, håndvask, bruseniche samt behagelig gulvvarme. På 1. sal er husets tredje badeværelse, ligeledes indrettet med toilet, håndvask og bruseniche. Der er vaskemaskine og tørretumbler.

Til huset hører flere store åbne terrasser. Der kan I finde læ og nyde solnedgangen mens aftensmaden tilberedes på husets store grill. Der er også tænkt på børnene i det veludstyrede sommerhus. Der er bl.a. nedgravet trampolin (benyttes på eget ansvar/forsikring), fodboldmål, lille rutschebane og ikke mindst mooncar. Til glæde for alle husets beboer er der indrettet aktivitetsrum i separat bygning. Aktivitetsrummet er indrettet med billard, dart, bordfodbold og airhockey. Der er stereoanlæg i aktivitetsrummet.

Området byder på mange udflugtsmuligheder. Bl.a. kan nævnes byerne Aalborg og Thisted, hvor I finder alle slags forretninger og indkøbsmuligheder. Inden for en lille times kørsel finder I Jesperhus Blomsterpark med de mange tusinde blomster og som altid er et besøg værd. Inden for samme afstand finder I Frilandsmuseet Hjerl Hede. Prøv at stå tidligt op en morgen i ferien og tag på fiskeauktion på Hanstholm Havn, som er beliggende ca. 50 km fra Agger. Det er en helt speciel oplevelse at se hvor hurtigt så mange tons nyfanget fisk skifter ejermand.

Ca. 10 km fra huset sejler færgen mellem Agger og Thyborøn, hvor I kan besøge Kystcentret i Thyborøn, der er placeret helt ud til havet og som er Vestkystens oplevelses- og formidlingscenter. Ved hjælp af udstillingen får I en fantastisk indsigt i de dramatiske naturelementer, der i tusinde år har præget og dannet fastlandet. I Thyborøn finder I desuden Sneglehuset, som er dekoreret med millioner af skaller. På det nærliggende JyllandsAkvariet kan I prøve at klappe en haj. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.1 living room: Wood-burning stove, stereo set with CD player, DVD player, free wireless internet, TV, cable TV, high chair

5 bedroom: (1DB)+(1DB)+(1DB+1S)+(1DB+2S)+(3S), cot, cot 150 cm.

1 alcove in living room: (1E)

kitchen area: Electric cooker, fridge, freezer 60 - 99 l., microwave oven, cooker hood, coffee maker, dish washer, washing machine, dryer

Bath/WC: WC, wash basin, shower cubicle, underfloor heating, sauna

Bath/WC: WC, wash basin, shower cubicle, underfloor heating

Bath/WC: WC, wash basin, shower cubicle

activities: Billiards, table football, airhockey, darts, football goal

and: Terrace, whirlpool and swimming pool, electric heating, air-to-air heat pump, playground items, garden grill, natural plot 3500 m2, comfortable furnishings, view over water, non-smoking house
. * Included services;
- Cot (up to 2 years)
- Highchair
- Pet
* Services not included (to consult price and availability);
- Electricity Compulsory to pay in the moment of the *check *in : 2.80 DKK : /per kWh (kilowatt hour). Payable in resort
- Electricity Compulsory to pay in the moment of the *check *in : 2.80 DKK : /per kWh (kilowatt hour). Payable in resort
- Final cleaning : 1400.00 DKK : /fixed price. Optional in resort
- Final cleaning : 1400.00 DKK : /fixed price. Optional in resort
- Water Compulsory to pay in the moment of the *check *in : 55.00 DKK : /per m3. Payable in resort
- Water Compulsory to pay in the moment of the *check *in : 55.00 DKK : /per m3. Payable in resort

Читать дальше
Предлагаемое постранство Жильё полностью
Количество спальных мест 15
Тип спального места Кровать
Количество спален 5
Размер 354,0 m2
Правила отмены брони Специальные
Правила проживания Смотреть

Детали

 • Детская кроватка
 • Душ/ванна
 • Посудомоечная машина
 • ТВ
 • Камин
 • Холодильник/морозильник
 • Интернет
 • Микроволновая печь
 • Разрешено проживание с домашними животными
 • Бассейн
 • Панорамный вид
 • ТВ
 • Стиральная машина
 • Бассейн
 • Wifi
Это жилье в настоящее время не опубликовано

Agger апартаменты и aрендное жилье для отпуска

Хозяин этого места

Medium
Проверенный хозяин
(1 отзыв)
 • Скорость принятияПревосходно
 • Последнее обновление календаря3 месяца
Пожалуйста, не предоставляйте конфиденциальную информацию до завершения бронирования. Мы никогда не запрашиваем подробности платежей по эл. почте.
Очевидно вы обмениваетесь контактными данными. Имейте ввиду что заказ сделанный вне нашей платформы не имеет юридической поддержки 9flats.com.
или Отменить

9flats гарантирует вам

 • Прозрачность - никаких скрытых платежей
 • Жилье с гарантированным качеством
 • Все владельцы проверены по телефону
 • Безопасная оплата с помощью шифрования SSL
close
Cookies помогают нам предоставлять наши услуги. Используя наши услуги, вы соглашаетесь с использованием наших cookies.